Kinderdagverblijf Brielle

SK Bernisse is een kinderdagverblijf voor kinderen uit (de omgeving van) Brielle. Zowel baby’s van 0 tot 1,5 jaar als dreumesen en peuters van 1,5 tot 4 jaar zijn welkom op ons kinderdagverblijf. Wij hebben nabij Brielle twee kinderdagverblijven, namelijk in Heenvliet en in Zuidland. Elke locatie biedt plaats aan 8 baby’s en 26 dreumesen en peuters. Woont of werkt u in Brielle of omgeving, dan is uw kind van harte welkom op ons kinderdagverblijf.

Voordelen van ons kinderdagverblijf in Brielle

Ons kinderdagverblijf nabij Brielle vormt de perfecte uitvalsbasis voor uw kind. Wij werken volgens thema’s die zijn afgestemd op de beleving van kinderen. Uw kind leert van jongs af aan omgaan met andere kinderen en profiteert van een goed opgezet pedagogisch beleid. Daarbij komt dat ons kinderdagverblijf voor kinderen uit Brielle en omgeving het goedkoopste is van heel Voorne-Putten.

Contact opnemen met ons kinderdagverblijf in Brielle

Wilt u weten wat ons kinderdagverblijf nabij Brielle voor uw kind kan betekenen? Wij vertellen u er graag meer over. Vul gerust ons contactformulier in zodat wij u vrijblijvend kunnen informeren. Wilt u één van onze gediplomeerde leidsters telefonisch spreken, dan kunt u bellen naar 0181 - 66 38 18.