Kinderdagverblijf Hellevoetsluis

U zoekt naar een professioneel kinderdagverblijf in of nabij Hellevoetsluis waar u uw kind met een gerust hart kunt brengen op de dagen dat u werkt. Uw kind is van harte welkom bij SK Bernisse. Wij hebben twee vestigingen, één in Zuidland en één in Heenvliet. Uw kind komt in contact met andere kinderen, waardoor het al op jonge leeftijd leert respectvol met anderen om te gaan. U kunt uw kind dus met een gerust hart achterlaten op ons kinderdagverblijf nabij Hellevoetsluis.

Goedkoopste kinderdagverblijf in Hellevoetsluis

Zowel onze locatie in Heenvliet als onze locatie in Zuidland biedt plaats aan 34 baby’s en kinderen. Wij zijn het goedkoopste kinderdagverblijf in Hellevoetsluis en op Voorne-Putten. Daarbij verliezen wij uw kind echter niet uit het oog, want we bieden hen stimulatie op diverse gebieden. Middels het dagprogramma van ons kinderdagverblijf nabij Hellevoetsluis leert uw kind wennen aan een bepaalde structuur.

Meer informatie over ons kinderdagverblijf in Hellevoetsluis

Als u meer informatie wilt over ons kinderdagverblijf nabij Hellevoetsluis, vult u dan gerust ons contactformulier in. Wij informeren u graag over de mogelijkheden van en de werkwijze op ons kinderdagverblijf voor kinderen uit Hellevoetsluis. Geeft u de voorkeur aan telefonisch contact, bel dan naar 0181 - 66 38 18.