Kinderdagverblijf Spijkenisse

Een kinderdagverblijf vinden in Spijkenisse is wellicht lastiger dan vooraf gedacht. U kunt er daarom ook voor kiezen een kinderdagverblijf in de omgeving van Spijkenisse te kiezen, bijvoorbeeld in Zuidland of Heenvliet. Bij kinderdagverblijf SK Bernisse is uw kleintje van harte welkom. Wij bieden per locatie 34 plaatsen aan, 8 voor baby’s en 26 voor dreumesen en peuters.

Goedkoopste kinderdagverblijf in Spijkenisse

SK Bernisse is een kinderdagverblijf zonder winstoogmerk, waardoor wij u goedkope kinderopvang in de regio Spijkenisse kunnen bieden. Beide locaties zijn gemakkelijk bereikbaar, waardoor het voor u makkelijk is ons kinderdagverblijf vanuit Spijkenisse te bereiken. Wilt u uw studie/werk combineren met de zorg voor uw kind, besteed de zorg voor uw kind dan uit aan SK Bernisse.

Contact opnemen met ons kinderdagverblijf Spijkenisse

Bent u benieuwd hoe de werkwijze van SK Bernisse is? Bent u benieuwd naar de totale kosten van ons kinderdagverblijf nabij Spijkenisse, neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren u graag over ons kinderdagverblijf. Geeft u de voorkeur aan telefonisch contact, dan kunt u bellen naar 0181 - 66 38 18.